Terug

Plint ral 9010

Filters

    Geen producten gevonden...

Een moderne plint in RAL 9010 kleur

Wanneer je een moderne plint wilt installeren, dan heb je de keuze uit verschillende soorten plinten. Plinten zijn in allerlei vormen te krijgen. De meest populaire plinten zijn gladde plinten en kraal plinten. Daarnaast zijn er nog diverse plinten in een andere uitvoering te verkrijgen. Maar de uitvoering van de plint alleen is niet alleen belangrijk voor de uitstraling. Ook de kleur en de wijze hoe straks de plint in de verf zit is belangrijk. Je kunt nog zo´n mooie bij het interieur passende plint hebben, als deze niet goed is geschilderd of met een niet bijpassende kleur, dan zal dit afbreuk doen aan het gehele interieur. Met een plint RAL 9010 zit je eigenlijk altijd goed.

Plinten RAL 9010 voor ieder interieur

Plinten met RAL 9010 kleur zijn zeer veel gevraagd. Sterker nog, RAL 9010 is de meest gebruikte standaard kleur voor veel onderdelen die je thuis gebruikt. Veel standaard kozijnen en deuren zijn in RAL 9010 en als muurverf is RAL 9010 de meest standaard kleur. Koop je standaard witte stopcontacten, dan zullen deze ook vaak in RAL 9010 kleur zijn uitgevoerd. RAL 9010 is wit, officieel heet de kleur ´zuiver wit´. Helemaal zuiver wit is RAL 9010 niet, maar het is wel een frisse tint wit die veel mensen mooi vinden. Het voordeel is dat de kleur RAL 9010 in vrijwel ieder interieur past. Dit geldt ook voor plinten in RAL 9010 kleur.

Koop een gladde plint RAL 9010 bij PlintOnline

Wil je plinten kopen die én betreffende het design modern zijn én een strakke moderne kleur hebben? Kies dan voor een gladde plint RAL 9010. Je kunt deze plint gemakkelijk online bestellen bij PlintOnline. Gladde plinten zijn plinten met een vlakke bovenzijde en zijn de ideale plint voor moderne interieurs. Wij leveren deze gladde plinten in een strak gelakte RAL 9010 kleur. Zelf beter schilderen gaat niet, dus bestel een gladde plint RAL 9010, dan kun je na levering de plint direct monteren.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »